PLAN EEN DATE MET JEZELF!

Hou jij van jezelf? Vind jij het de moeite waard om in jezelf te investeren? Maak jij regelmatig tijd vrij voor jezelf? Best een uitdaging, toch? Vaak vinden we dat egoïstisch en kiezen we liever voor die ander.

Herkenbaar?
Toch is het van groot belang. Jezus zegt: ‘Heb je naaste lief als jezelf.’ Het begint dus bij jou!

Maar hoe leer je nu op een gezonde manier van jezelf te houden en jezelf op waarde te schatten? En hoe ziet dat er praktisch dan uit?

Zet de eerste stap door je agenda vrij te maken op 14 februari. Plan een date met jezelf en kom samen met andere vrouwen genieten van een avondje uit.

Wat kun je verwachten?
Deze avond draait om jou en we willen je daarom graag verwennen! Dat kan natuurlijk niet zonder chocola, koffie/thee, fris en lekkere hapjes. Maar wat we echt belangrijk vinden, is dat je bemoedigd en bevestigd in je identiteit naar huis gaat.

Gabrielle Dik (communicatietrainer en schrijfster van ‘Je bent het al!’) en Christy Dokter (psycholoog, coach en eigenaar You are Brilliant) zullen je een interactief en inspirerend programma aanbieden rondom het thema ‘Een date met jezelf!’

Maar er is nog meer!
Tijdens deze avond zal Wilma Koudijs van Kvinna Vintage aanwezig zijn met mooie, duurzame tweedehands merkkleding. Er is genoeg tijd om te shoppen en Wilma geeft je graag persoonlijke kleur- en stijladvies!

Verder komt er nog een aantal getalenteerde vrouwen met mooie producten en daarmee volop gelegenheid om iets leuks voor jezelf te shoppen deze avond.

En last but not least: je gaat niet met lege handen naar huis want je krijgt van ons nog een leuke goodybag mee ter afsluiting!

Dus.. waar wacht je nog op! Meld je direct hieronder aan. We zien er naar uit je te ontmoeten op Valentijnsdag!

Warme groet,

Gabriëlle & Christy

PRAKTISCHE GEGEVENS

Locatie en routebeschrijving
50/50 Hotel Belmont
Ede (Lunteren)
https://www.5050-belmont.nl/vergaderen/contact/

Datum en tijd
14 februari 2020 19.30 uur tot 22.30 uur

Kosten: €25

Er is voldoende plek voor jou en je vriendinnen, maar zorg dat je op tijd bent. VOL = VOL.

Aanmelden

De inschrijving is gesloten. Alle plekken zijn uitverkocht.