COACHING

Bij You Are Brilliant krijg je geen quick fix, maar een lange termijn plan waar je blijvend mee verder kunt. Of het nu één gesprek is of een wat langer traject, we gaan tot de kern met krachtige coaching en je gaat altijd met praktische handvatten naar huis.

Christy gaat als communicatie expert op een benaderbare, maar kernachtige manier met jou aan de slag.

MEER OVER COACHING

De training: Boost Your Identity

Het is tijd om te groeien! Leer blokkades te herkennen, te erkennen en achter je te laten. In deze training krijg je meer zicht op jouw identiteit; Wie ben je? Waar hou je van? Wat krijgt prioriteit in jouw leven? Wat zijn je dromen?

Je krijgt in de training onderwijs en praktische coaching om je identiteit te verstevigen, keuzes te maken en grenzen aan te geven. Kortom: de regie te pakken in je leven. Met als basis dat je altijd en onvoorwaardelijk geliefd bent. Deze training wordt gegeven in een groep. Heb je liever één op één coaching, dan kan dat natuurlijk ook! 

Meer info over deze training

de training: HELP! Hoe ga ik gezond om met mijn emoties?!

Emoties kennen we allemaal, ze kleuren ons leven van elke dag. Ze geven verdieping, dragen bij aan bijzondere momenten en geven glans aan het leven. Bovendien maken emoties ons uniek, iedereen beleeft dingen anders. De één geniet van lachende kinderen die rondrennen en de andere ervaart irritatie.

Dat heeft aan de ene kant te maken met jouw unieke voorkeuren, maar kan ook komen door wat je geleerd hebt over bijvoorbeeld stress en emoties in zo’n situatie. Deze training is in groepsverband. Je kunt natuurlijk ook één op één coaching aanvragen.

Meer info over deze training

Communicatie & relaties

Ervaar jij regelmatig onzekerheid of machteloosheid in jouw relaties en communicatie? Vind jij het soms ook lastig om de juiste woorden te vinden? Voor je emoties? Voor wat je gelooft? Voor jouw grenzen?

Meer info over deze training

all inn traject

Regelmatig begeleid ik vrouwen met burn-out of andere stres gerelateerde klachten. Soms is de stress al zo hoog opgelopen, dat er crisis is ontstaan (een burn-out). Dan is het belangrijk dat eerst de rust terugkeert en er een stabiliteit terugkomt in de situatie. In die gevallen is het vaak nuttig om tijdelijk te stoppen met werken. Pas als veerkracht toeneemt, kunnen we aan de slag met onderliggende patronen.

Meer info over deze training

Ga jij mee naar Italië?

Heb jij behoefte om in een setting van vakantie en rust, nieuwe inzichten te krijgen waar je werkelijk mee verder kunt? Wil je graag groeien in een sterke identiteit en aan de slag met jouw dromen? Dan is deze reis wat voor jou!

Meer over de Italiëreis