HELP! Hoe ga ik gezond om met mijn emoties?!

Emoties kennen we allemaal, ze kleuren ons leven van elke dag. Ze geven verdieping, dragen bij aan bijzondere momenten en geven glans aan het leven. Bovendien maken emoties ons uniek, iedereen beleeft dingen anders. De één geniet van lachende kinderen die rondrennen en de andere ervaart irritatie.

Dat heeft aan de ene kant te maken met jouw unieke voorkeuren, maar kan ook komen door wat je geleerd hebt over bijvoorbeeld stress en emoties in zo’n situatie. Deze training is in groepsverband. Je kunt natuurlijk ook één op één coaching aanvragen.

IK ZET GRAAG DE EERSTE STAP EN WIL EEN INZICHTGESPRAK INPLANNEN

EMOTIES in balans

Rondom emoties is de één heel gelijkmatig, voelt maar weinig en zou best weleens willen huilen. Maar bij iemand ander nemen juist de emoties de overhand en is er behoefte aan meer rust en handvatten hiermee om te gaan.

Ik geloof dat emoties een gezonde plek mogen krijgen: niet weggedrukt en vermeden, maar vol erkend. Niet overheersend, maar in proportie, met het juiste gewicht. Die balans gaan we ontdekken in deze waardevolle training, waarin je meer ontdekt over de verschillende emoties, maar ook over jezelf. Bovendien krijg je tools om gezond met de emoties om te gaan.