HELP! Hoe ga ik gezond om met mijn emoties?!

Emoties kennen we allemaal, ze kleuren ons leven van elke dag. Ze geven verdieping, dragen bij aan bijzondere momenten en geven glans aan het leven. Bovendien maken emoties ons uniek, iedereen beleeft dingen anders. De één geniet van lachende kinderen die rondrennen en de andere ervaart irritatie.

Dat heeft aan de ene kant te maken met jouw unieke voorkeuren, maar kan ook komen door wat je geleerd hebt over bijvoorbeeld stress en emoties in zo’n situatie. Deze training is in groepsverband. Je kunt natuurlijk ook één op één coaching aanvragen.

EEN OP EEN COACHING

EMOTIES in balans

Rondom emoties is de één heel gelijkmatig, voelt maar weinig en zou best weleens willen huilen. Maar bij iemand ander nemen juist de emoties de overhand en is er behoefte aan meer rust en handvatten hiermee om te gaan.

Ik geloof dat emoties een gezonde plek mogen krijgen: niet weggedrukt en vermeden, maar vol erkend. Niet overheersend, maar in proportie, met het juiste gewicht. Die balans gaan we ontdekken in deze waardevolle training, waarin je meer ontdekt over de verschillende emoties, maar ook over jezelf. Bovendien krijg je tools om gezond met de emoties om te gaan.  

PRAKTISCH

Planning: 2 dagen van 6 uur bij jou op locatie inclusief lunch óf 4 dagdelen in mijn praktijk van 2 uur.

Materialen: Elke deelnemer ontvangt een werkboek om de geleerde theorie thuis praktisch toe te kunnen passen.

LOCATIES & DATA

Nieuwe locaties & data volgen!

EÉN OP EÉN

Het is mogelijk om deze training één op één te volgen, zodat ik heel specifiek kan inzoomen op jouw persoonlijke proces.

VOLG DE TRAINING ALS ECHTPAAR

Je leert jezelf beter kennen en de ander. Het zal jullie communicatie naar een next level tillen.

RESERVEREN ALS GROEP

Willen jullie graag als groep vrouwen deze training volgen? Bijvoorbeeld met je huiskring, vereniging of als vriendinnen? Ook dat is mogelijk.

Of wil je mij inhuren als gastspreker voor een vrouwenevent? Neem contact met me op over de mogelijkheden.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE

 

Groepsaanvraagéén op éénAls echtpaar


Ik vind het goed dat je mijn naam en mailadres (beveiligd) opslaat.