COACHING

Bij You Are Brilliant krijg je geen quick fix, maar een lange termijn plan waar je blijvend mee verder kunt. Of het nu één gesprek is of een wat langer traject, we gaan tot de kern met krachtige coaching en je gaat altijd met praktische handvatten naar huis.

Christy gaat als communicatie expert op een benaderbare, maar kernachtige manier met jou aan de slag.

MEER OVER CHRISTY

INZICHTGESPREK

Ken je dat? Je bent op zoek naar hulp, moet al een poos wachten op de eerste afspraak en dan blijkt het een intakegesprek te zijn waar je eigenlijk nog niks aan hebt. Bij You Are Brilliant is het allereerste gesprek meteen heel erg waardevol voor jou omdat je al in dit eerste gesprek echt meer helderheid krijgt! In het inzichtgesprek gaan we meteen tot aan de wortel.

Aan de hand van een schema krijg je duidelijkheid over jouw patronen en komen we erachter wat voor jou nodig is. Je gaat naar huis met een aantal concrete handvatten waarmee je aan de slag kunt. Je kunt het inzichtgesprek los aanvragen of als begin van een traject.  Het is mogelijk om de gesprekken via Skype of Facetime te voeren. Het eerste inzichtgesprek is altijd live.

VRAAG METEEN AAN


Coachingstraject
basis

Wil je graag een periode begeleid worden en heel concreet doelen stellen om naartoe te werken? Dan is het basis coachingstraject van You Are Brilliant iets voor jou!
Na het inzichtgesprek stellen we doelen waar je een periode lang mee aan de slag gaat.

In een aantal gesprekken help ik je met het pakken van de kern, het groeien en ontwikkelen en het halen van de doelen. Zo ontstaat er een stevige basis waarop je krachtig kunt staan.


Coachingstraject UITGEBREID

Soms is het nodig om wat langer gecoacht te worden. Dit biedt de gelegenheid tips toe te passen en de ervaringen die je opdoet door te spreken. Hierdoor kunnen diepgewortelde patronen stevig worden aangepakt. Zit jij in een overlevingspatroon, dan is dit wat voor jou!? Wil je graag ondersteund worden in je dagelijks leven en in de totale breedte van je leven versterkt worden? Kies dan voor een lifecoachingstraject.  In de gesprekken krijg je duidelijk zicht op jouw identiteit, komen we tot de kern van de problemen die je ervaart, en werken we heel praktisch aan concrete doelen, groot of klein.