REVIEWS

Mijn missie is geslaagd als ik de vrouwen in mijn praktijk doorbraken zie hebben en tot bloei zie komen. Als jij werkelijk vanuit een gezonde, sterke identiteit durft te kiezen, te begrenzen en te dromen. Dan zie ik een vrouw zoals ze bedoeld is en dan maakt mijn hart een sprongetje!

Op deze pagina lees je wat er allemaal in de levens van mensen gebeurd is door de coaching van You Are Brilliant.

BEKIJK MIJN WERKWIJZE


“Aantrekkelijk en Inspirerend”

 

Ik heb de training Boost Your Identity gevolgd. Ik vind het knap hoe snel Christy bij elk groepslid de kern van het probleem te pakken heeft. Ze biedt hierin een luisterend oor, is open over haar eigen leercurve en pakt de wortel van het probleem aan. Het feit dat ze zelf ook een druk leven heeft als vrouw, moeder en ondernemer is, vond ik erg aantrekkelijk en inspirerend!

Vrouw / 40 jaar


“Grote doorbraak”

 

Mijn vrouw heeft de training Boost Your Identity gevolgd. Waar ze zich eerder terugtrok rondom emoties zie ik dat ze inzicht heeft gekregen en probeert te delen met mij wat er in haar omgaat. Dat is voor ons huwelijk een grote doorbraak, waar ik enorm dankbaar voor ben.

Man / 55 jaar


“Ik denk dat de wortel zeker is aangepakt. Het alleen voelen en minderwaardigheid heeft zoveel minder kans in mijn dagelijks leven.”

 

Ik kan gewoon weer een dag alleen zijn zonder dat de muren op me af komen. De minderwaardigheid steekt steeds minder de kop op. Ik ben niet zo gauw meer van mijn stuk te brengen omdat de mooie teksten tijdens boost your identity zulke beloften zijn voor mij dat dat staat als een huis.

Ons huwelijk heeft er nog een boost van gekregen omdat gedachten en gevoelens nu uitgesproken worden. En dan deel je dat met elkaar en vaak komen daar weer mooie gesprekjes van.

Ongekend hoe Christy de juiste woorden weet te zeggen in alle rust en dat het dan ook nog pakkend is. Net als ik denk nu weet ze het niet meer zet ze alles zo mooi en liefdevol neer dat ik met open mond sta te kijken. Maar het allermooiste aan haar is dat er nooit veroordeling uit haar mond komt en dat ze liefdevol een weg is gegaan met mij.

Vrouw / 52 jaar


“Eigenlijk heb ik lange tijd mijn leven voor anderen geleefd. Ik was een ‘pleaser’, zoals men dat mooi noemt. Als ik dat niet deed, was ik doodsbang dat ik alleen achter zou blijven. Dus ik zei altijd ‘Ja’.”

 

Ik ben met Christy gaan praten omdat ik er alleen niet meer uit kwam. We hebben het over onwijs veel dingen gehad, maar het belangrijkste voor mij is dat ik ALTIJD voor mezelf mag kiezen. Ik ben belangrijk, ik sta voorop, ik mag keuzes maken en ik mag mijn eigen leven leiden. Niet voor anderen, niet voor mijn ouders, niet voor vrienden en niet eens voor God, maar echt voor mezelf. Ik hoef niemand te pleasen en ik hoef geen concessies te doen en mezelf weg te cijferen. Nee, ik mag regeren in het leven! Ik kan nu echt, voor het eerst in mijn leven, zeggen dat ik een leuk leven heb en dat ik het echt voor mijzelf leef. En doordat ik weet dat ik geliefd ben en dat ik goed ben zoals ik ben, kan ik veel beter goede relaties aangaan en vriendschappen beginnen. Ik heb van Christy geleerd om vanuit mijn hart te leven. Ik heb echt geleerd dat het mijn leven is, en dat de keuzes die ik maak voor mezelf zijn, en daar mag ik van genieten.

Vrouw / 23 jaar


“Christy leert mij de controle terug te krijgen, te heersen over mijn leven en ze leert me wat normaal eten is.”

Al jaren zit ik vast in hoe ik gezond eten kan toepassen in mijn leven. Tot ik bij Christy kwam. Zij luistert naar wat ik zeg en naar wat ik niet zeg. Dingen waar ik me voor schaam of die ik bijna niet durf uit te spreken, maakt zij luchtiger en interessant. Ik voel me veilig bij Christy en durf alles tegen haar te zeggen, omdat ze me nooit het gevoel zal geven dat mijn gedachten of gevoelens gek zijn. Christy leert mij de controle terug te krijgen, te heersen over mijn leven en ze leert me wat normaal eten is. Geen trucjes, maar een rustig hart.

Vrouw / 52 jaar