REVIEWS

Mijn missie is geslaagd als ik de vrouwen in mijn praktijk doorbraken zie hebben en tot bloei zie komen. Als jij werkelijk vanuit een gezonde, sterke identiteit durft te kiezen, te begrenzen en te dromen. Dan zie ik een vrouw zoals ze bedoeld is en dan maakt mijn hart een sprongetje!

Op deze pagina lees je wat er allemaal in de levens van mensen gebeurd is door de coaching van You Are Brilliant.

BEKIJK MIJN WERKWIJZE


“Ik voel me weer mijzelf”

 

Ik kwam binnen als een wrak, burn-out en overprikkeld. Ik wist niet meer waar ik was en waar ik naartoe moest. Geen perspectief. Ik was echt ziek. Radeloos en zoekende.

Mijn eerste coach had ik niks aan, toen kwam ik bij Christy terecht. Eindelijk kwam er weer orde en perspectief. Christy dwong me nergens toe. Ze liet me zelf proberen, zelf uitvinden, maar stond er wel altijd naast.

Ik ken mezelf nu veel beter. Zowel mijn talenten als mijn valkuilen. Ook op emotioneel niveau herken ik nu wat mijn behoeftes en grenzen zijn, wat een bewustwording! Ik pak daardoor dingen nu heel anders aan: ik ben mij bewuster van mijzelf en kan daardoor nu ook beter keuzes maken die bij mij passen.

Ik voel me weer mijzelf en sta in mijn kracht. En natuurlijk blijf ik work-in-progres, maar ik weet nu beter wat er bij mezelf gebeurt en kan daardoor mezelf in balans houden. Dat is voor mij vette winst!

Vrouw / 34 jaar


“Ik voelde me altijd verantwoordelijk voor alles en iedereen. Nu kwam er ruimte voor mijzelf om te dromen.”

 

Toen ik het coaching traject bij Christy inging, wist ik eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten. Ik wist alleen dat ik zo niet verder kon.

Er was zoveel gebeurd in mijn leven en ik was zo moe en ik durfde niet meer te dromen. Ik zat vast aan alle kanten. In de eerste module (Boost Your Identity) leerde ik dat vrede en vreugde mijn standaard mogen zijn. Wat vind ik leuk, waar word ik blij van? Dat dat de basis mag zijn van wie ik ben. Dit heeft mij zo ontzettend geholpen om te kiezen voor de dingen waar ik blij van word, in plaats van mij heel veel verantwoordelijk te voelen voor alles en iedereen. Heel kostbaar!

De module over emoties was intens maar wat heerlijk om te leren dat alle emoties er mogen zijn! Ik wilde alleen de “goede “ emoties en de rest zo gauw mogelijk fixen. Nu weet ik hoe ik de stappen kan doorlopen om erachter te komen waarom de emotie er is en hoe ik hier mee om kan gaan. Niet alleen vanuit mijn relatie met Vader God en Zijn woord maar ook heerlijk praktisch. Als er nu heftige emoties zijn en ik kom er even niet uit, dan pak ik de module en ga door de stappen heen. En die handvaten helpen zo enorm.

De laatste module over communicatie is ook waardevol geweest. Ik heb geleerd hoe ik op een gezonde manier kan communiceren. Want goed kunnen praten óf werkelijk communiceren is iets heel anders.

Er kwam weer ruimte om te dromen. En nu ruim twee maanden geleden heb ik mijn eigen winkel in cadeau- en decoratie artikelen geopend!

Twijfel niet als je hulp kunnen gebruiken, aarzel niet maar ga het traject aan. Het is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven!

Vrouw / 51 jaar


“Ik ben ontzettend blij met waar we nu samen staan.”

 

Waar wij als stel het meest tegenaan liepen, was het stuk communicatie en dan met name over opvoeding en kinderen. Mijn man vond mij te makkelijk en ik vond hem te streng voor de kinderen. Hierover ontstonden vaak meningsverschillen en ruzies. Daardoor ervaarde ik soms nauwelijks nog plezier aan de relatie.

Gerben & Christy hebben ons geholpen met praktische tips, inzicht in onze patronen en een dosis humor. Dat maakte het voor ons makkelijker om er over te praten.

Wat ons het meest is bijgebleven is dat we een team zijn. Dit helpt enorm ook in onze relatie samen, maar ook naar de kinderen toe. Als je een team bent, haal je elkaar niet onderuit en ben je er ook niet op uit om je gelijk te halen. Je vertrouwt elkaar volledig en weet dat de ander er voor je is, ook als het even minder goed gaat. Een verademing dat het nu zo voelt, dat is flink anders geweest.

We vonden het erg prettig om met hen samen in gesprek te gaan, waardoor we ons beiden gehoord en begrepen voelden. Dat gaf herkenning, juist omdat Christy zich goed kon inleven in mij en Gerben in mijn man. Een waardevolle toevoeging.

Het blijft werken in de relatie, in gesprek blijven met elkaar, maar ik ben ontzettend blij met waar we nu samen staan.

Echtpaar / 39 en 35 jaar

BLOG

Van binnen naar buiten LEVEN

Vrouwen leren van binnen naar buiten te leven, dát heeft alles te maken met mijn [...]

Het Enneagram in een notendop

Het Enneagram is een persoonlijkheidsprofiel wat verder kijkt dan de oppervlakte. Dat is gelijk wat [...]

Verbinden met mijzelf

Verbinden met mijzelf… hoe doe ik dat eigenlijk? Ik zie mezelf als iemand die vrij [...]

Wat zijn de 2 grootste missers in het omgaan met onze emoties?

Emoties zijn leuk, interessant, het zijn smaakmakers en soms zijn ze verdraaid lastig. Hoe kan [...]

Burn-out klachten: hoe zien die eruit? En hoe zorg je dat je er goed van herstelt?

Burn-out en stressklachten op het werk komen veel voor: het is beroepsziekte nummer 1. Eind [...]

Hulp vragen? …Ik kannut zelluf!!!

Overal hoor je het: scholieren die het zwaar hebben gehad tijdens COVID-19, studenten die depressief [...]

Hoe leer ik mezelf beter kennen & begrijpen?

Het voelt zo fijn als een ander je compleet begrijpt! Vind je niet? Echt herkenning [...]

Hoe houd ik in een conflict de verbinding met … mijzelf?

Liever gezellig??De meesten van ons houden van gezelligheid, harmonie en onderling begrip. Maar ja, dat [...]