Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van je leven.


Spreuken 4:23

MIJN GELUK

Ik zie dat zoveel mensen leven van buiten naar binnen. Ze zijn altijd aan het scannen en temperaturen. Ooit deed ik daar aan mee en ik werd daar heel ongelukkig van. We zijn veel te vaak een product van anderen, maar op een gegeven moment loop je daarmee tegen een muur op. Ik heb zelf ontdekt dat je echt van het leven kunt genieten als je weet wie je bent en de regie durft te pakken. En dat zet ik nu in om anderen te helpen. In hun hele leven, of op een heel specifiek gebied.

MIJN SPECIALISATIES

Mijn hart

Ik heb altijd al hart gehad om anderen te helpen en met mijn studie psychologie kon ik dat heel concreet in de praktijk brengen. Ik wil dat vrouwen gaan ontdekken dat zij briljant zijn.

Elke vrouw is door God sterk gemaakt als diamant. Als er licht op schijnt dan komt er veel mooist van binnen naar buiten. Ik vind het fantastisch om te zien als zo’n vrouw gaat schitteren. Het is mijn hart dat vrouwen ontdekken hoe sterk ze zijn en wat hun potentie is, inclusief hun gevoeligheden.

Durf te vertrouwen op je eigen hart, samen met de Heer, inclusief je kwetsbaarheden. En van daaruit mag je leiding geven aan je leven. Niet de verwachtingen en druk van buitenaf, maar juist vanuit een gezonde identiteit; leven van binnenuit.

MIjn OPLEIDINGEN

  • Klinische- en Gezondheidspsychologie (1998-2003 in Leiden)
  • Stage en Scriptie bij Stichting De Hoop (2001-2003 in Dordrecht)
  • Conferentie ‘Amazing Life 40 Day Transformation’ met David Youngren (2014 in San Diego)
  • Training ‘Persoonlijk Presenteren’ (2015 in Voorthuizen)

MIjn INSPIRATIE

  • Joseph Prince in zijn podcasts en boeken over genade.
  • De boeken van Danny Silk over identiteit, relaties, communicatie en grenzen.