ALL INN traject

Regelmatig begeleid ik vrouwen met burn-out of andere stres gerelateerde klachten. Soms is de stress al zo hoog opgelopen, dat er crisis is ontstaan (een burn-out). Dan is het belangrijk dat eerst de rust terugkeert en er een stabiliteit terugkomt in de situatie. In die gevallen is het vaak nuttig om tijdelijk te stoppen met werken. Pas als veerkracht toeneemt, kunnen we aan de slag met onderliggende patronen.

Bij stress herkennen we allerlei ongezonde patronen:

  • Ik ben erg moe en voel me onrustig
  • Ik ben onzeker, twijfel regelmatig aan mijzelf
  • Ik voldoe graag aan de verwachtingen van mijn omgeving
  • Ik herken mijn emoties en grenzen niet (op tijd)
  • Ik vind het lastig om mijn grenzen woorden te geven
  • Ik vind het moeilijk om mijn behoeftes te verwoorden
  • Ik vind anderen of wat mijn omgeving nodig heeft belangrijker dan mijzelf
  • Ik vind het heel spannend om te communicerenc

Vanaf het moment dat je thuis komt te zitten, help ik je op weg. Aan de hand van hoe ernstig je stressklachten, bepalen we samen de duur van het traject. Meestal is dat tussen 6-12 maanden. De thema’s identiteit, emoties en communicatie & relaties komen hier allemaal aan de orde. Ik bied dan ook een ALL INN Traject aan, waar we alle trainingen 1-op-1 zullen doorlopen. In overleg met je werkgever is het in veel gevallen mogelijk om het traject gedeeltelijk of compleet te laten vergoeden. Herken je je in de klachten en wil je meer informatie? Mail dan of maak direct een afspraak.

ik zet graag de eerste stap en wil een inzichtgesprak inplannen