Ga je met ons mee naar italië?

Heb je wel eens gehoord van Le Marche? Dit prachtige gebied ten oosten van Toscane wordt gekenmerkt door kleurrijke heuvels die als een soort patchwork door het landschap rollen. Middeleeuwse stadjes, olijfbomen, zonnebloemen, witte stranden en hartelijke mensen zorgen ervoor dat je in één klap verliefd wordt op deze nog relatief onbekende regio. In het midden van al die schoonheid ligt Villa Fonti. Een karakteristiek Italiaans huis dat gelegen is aan een groot park met een prachtig zwembad.

Je bent het al!

Een paar keer per jaar (de exacte data staan op www.stagecall.nl/italiereis) organiseert Stagecall in samenwerking met You Are Brilliant een midweek rondom het thema Je bent het al! Tijdens deze week word je bemoedigd en uitgedaagd om te ontdekken wat jouw identiteit is, hoe God over jou denkt, wat jij over jezelf gelooft, waar jij ten diepste van droomt en hoe je daar vorm aan kan geven.

Heb je zin in een heerlijke verwenweek samen met andere vrouwen in een ontspannen omgeving en wil je tegelijkertijd toegerust en versterkt worden in je geloof?

Direct aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief Italiëreizen?

* indicates required