SPECIALISATIES

Als psycholoog en coach is het mijn missie om de kracht en potentie die jij hebt vol tevoorschijn te laten komen. In je hele leven, of juist op een heel specifiek gebied.

Of het nu gaat om je werk, je priveleven of je lichaam en gezondheid. Ik ga met je tot de kern om zo op deze gebieden sterk te worden en jezelf (weer) te vinden.

BEKIJK MIJN WERKWIJZE

Ben jij een carrière vrouw, wil je nieuwe plannen uitrollen, bruis je van de ideeën of heb je juist last van een slechte balans tussen werk en privé? Als werkende vrouw heb je veel ballen in de lucht. Hoe hou je focus en blijf je dicht bij jezelf? Of ben je juist op zoek naar een (nieuwe) baan?

Bij You Are Brilliant ontdek je waar je echt goed in bent en waar juist je zwakke plekken zitten. Je wordt in je kracht gezet en leert met focus doelen te stellen voor je werk en je carrière. Investeer deze tijd in jezelf om nog veel krachtiger in je werk te staan.

Ben jij super toegewijd, maar heb je soms ook het gevoel dat je de leiding niet meer hebt? Word je geleefd en heb je te maken met stress en burn-out klachten? Jij mag de leiding nemen, jij bepaalt!

Tijdens mijn coaching leer je om je op een gezonde manier in te zetten voor je omgeving en je werk. Je verstevigt je identiteit en leert prioriteiten stellen en grenzen aangeven. Ook leer je om signalen van je lichaam en je gevoelens te herkennen wanneer je opgebrand raakt. Zo krijg je helder inzicht en kun je praktisch aan de slag om krachtig en gezond in het leven te staan.

Ben je op zoek naar meer balans in je leven? Heb je zoveel ballen in de lucht dat het soms voelt alsof het niet meer gaat? Lukt het maar niet om gezonde grenzen aan de geven of te houden?

Tijdens de lifestyle coaching bij You Are Brilliant kun jij echt je hart delen. We ontdekken jouw dagelijkse struggles en waar de wortel van die struikelblokken zit. We werken aan een sterke identiteit, stellen doelen en werken samen naar ontspannen en krachtig leven. Deel je leven met mij en krijg praktische handvatten om van overleven naar voluit leven te gaan.

Wil jij nu eindelijk eens gezonde keuzes maken met betrekking tot je lichaam en gezondheid? Lukt het maar niet om af te vallen of aan te komen of heb je een negatief zelfbeeld? In het inzichtgesprek van You Are Brilliant krijg je een blauwdruk te zien van je eigen identiteit. We gaan terug naar het hart, waar de wortel van het probleem zit.

Tijdens de coaching leer je gezonde keuzes te maken, grenzen aan te geven en je niet af te laten leiden door emoties. Geen quick fix, maar een blijvende vernieuwde leefstijl op basis van een verstevigde identiteit.

Als student ligt de wereld aan je voeten. Er is van alles mogelijk, maar wat wil je nu echt? Je hebt te maken met verwachtingen van anderen, prestatiedruk en verantwoordelijkheden. Heb je moeite om keuzes te maken, om los te komen van de ouders of twijfel je of je wel op de goede weg bent?

Als jij last hebt van faalangst of meerdere studies bent begonnen zonder dat het lukt, dan is de coaching van You Are Brilliant voor jou. Je leert positie in te nemen, je identiteit te verstevigen, je eigen keuzes te maken en op een ontspannen manier doelen te stellen en te halen!

Zijn jullie toe aan het (opnieuw) bouwen aan een stevige relatie? Gaan jullie voor een sterk en krachtig huwelijk waarin jullie allebei tot jullie recht en potentie komen? De beste basis voor een goed huwelijk is gezonde communicatie waarbij je met elkaar kunt praten op hartsniveau. Vaak gooien miscommunicatie of (gevoelens van) veroordeling roet in het eten.

Ik help jullie graag zo te communiceren dat je werkelijk elkaars hart leert verstaan en allebei leert zorgdragen voor een veilige atmosfeer waarbinnen respectvolle, krachtige communicatie kan plaatsvinden.

Als moeder sta je midden in de relaties, processen en emoties, niet alleen van jezelf maar ook van je gezin. Als je daar op een ongezonde manier mee om gaat, dan kun je te maken krijgen met schuldgevoel, onzekerheid, gebrek aan leiding, overcompensatie of niet goed voor jezelf zorgen. Zo word je geleefd door je gezin. Of misschien vind je het juist wel heel moeilijk om je kinderen los te laten nu ze groter zijn?

Met You Are Brilliant krijg jij de regie weer terug in je gezin door allereerst voor jezelf te leren zorgen. Ik help je met beide benen op de grond te staan en te genieten van elke fase. Je ontdekt je identiteit, leert loslaten, grenzen stellen en ontspannen de controle te houden.

BLOG

Van binnen naar buiten LEVEN

Vrouwen leren van binnen naar buiten te leven, dát heeft alles te maken met mijn [...]

Het Enneagram in een notendop

Het Enneagram is een persoonlijkheidsprofiel wat verder kijkt dan de oppervlakte. Dat is gelijk wat [...]

Verbinden met mijzelf

Verbinden met mijzelf… hoe doe ik dat eigenlijk? Ik zie mezelf als iemand die vrij [...]

Wat zijn de 2 grootste missers in het omgaan met onze emoties?

Emoties zijn leuk, interessant, het zijn smaakmakers en soms zijn ze verdraaid lastig. Hoe kan [...]

Burn-out klachten: hoe zien die eruit? En hoe zorg je dat je er goed van herstelt?

Burn-out en stressklachten op het werk komen veel voor: het is beroepsziekte nummer 1. Eind [...]

Hulp vragen? …Ik kannut zelluf!!!

Overal hoor je het: scholieren die het zwaar hebben gehad tijdens COVID-19, studenten die depressief [...]

Hoe leer ik mezelf beter kennen & begrijpen?

Het voelt zo fijn als een ander je compleet begrijpt! Vind je niet? Echt herkenning [...]

Hoe houd ik in een conflict de verbinding met … mijzelf?

Liever gezellig??De meesten van ons houden van gezelligheid, harmonie en onderling begrip. Maar ja, dat [...]