INZICHTGESPREK

Ken je dat? Je bent op zoek naar hulp, moet al een poos wachten op de eerste afspraak en dan blijkt het een intakegesprek te zijn waar je eigenlijk nog niks aan hebt. Bij You Are Brilliant is het allereerste gesprek meteen heel erg waardevol voor jou omdat je al in dit eerste gesprek echt meer helderheid krijgt! In het inzichtgesprek gaan we meteen tot aan de wortel. Aan de hand van een schema krijg je inzicht in jouw patronen en komen we erachter wat voor jou nodig is. Je gaat naar huis met een aantal concrete handvatten waarmee je aan de slag kunt. Je kunt het inzichtgesprek los aanvragen of als begin van een traject.

BEKIJK MIJN WERKWIJZE

Coachingstraject – basis

Wil je graag een periode begeleid worden en heel concreet doelen stellen om naartoe te werken? Dan is het basis coachingstraject van You Are Brilliant iets voor jou! Na het inzichtgesprek stellen we doelen waar je een periode lang mee aan de slag gaat.

In zes gesprekken help ik je met het pakken van de kern, het groeien en ontwikkelen en het halen van de doelen. Zo ontstaat er een stevige basis waarop je krachtig kunt staan.

SPECIALISATIES

Coachingstraject
basis

Wil je graag een periode begeleid worden en heel concreet doelen stellen om naartoe te werken? Dan is het basis coachingstraject van You Are Brilliant iets voor jou!

Na het inzichtgesprek stellen we doelen waar je een periode lang mee aan de slag gaat.

In zes gesprekken help ik je met het pakken van de kern, het groeien en ontwikkelen en het halen van de doelen. Zo ontstaat er een stevige basis waarop je krachtig kunt staan.

Coachingstraject
UITGEBREID

Soms is het nodig om wat langer gecoacht te worden. Dit biedt de gelegenheid tips toe te passen en de ervaringen die je opdoet door te spreken. Hierdoor kunnen diepgewortelde patronen stevig worden aangepakt. Zit jij in een overlevingspatroon, dan is dit wat voor jou!? Wil je graag ondersteund worden in je dagelijks leven en in de totale breedte van je leven versterkt worden? Kies dan voor een lifecoachingstraject.

In de gesprekken krijg je duidelijk zicht op jouw identiteit, komen we tot de kern van de problemen die je ervaart, en werken we heel praktisch aan concrete doelen, groot of klein.

OVER MIJ

Ik ben Christy en het is mijn passie om vrouwen te laten stralen als diamant, van binnenuit.

Ik geloof dat elke vrouw uniek is en unieke talenten en potentie heeft. Als jij zicht krijgt op jouw ware identiteit, dan kun je de regie in je leven stevig vastpakken.

Als psycholoog en lifestyle coach reik ik je de tools aan waarmee jij gaat van overleven naar echt voluit leven. Krachtig en schitterend!

MEER OVER CHRISTY